پسته فندقی

پستـه فندقی 

این محصول در بیشتر مناطق پسته خیز رشد کرده و محدودیت کمتری نسبت به سایر انواع دارد به دلیل ظاهر گرد و فندقی شکل، به این نام شناخته می شود و در سالهای اخیر حدود 50% از تولید پسته ایران را به خود اختصاص داده است. پسته فندقی دارای ارزش غذایی زیاد و طعم بسیار خوبی است. به دلیل سایز کوچک، قیمت مناسب، حجم تولید بالا، تنوع کیفیت، پراکندگی تولید و تنوع تامین کننده،نسبت به سایر انواع پسته‌های موجود در ایران، طرفداران بیشتری در بازار جهانی دارد.

  • سایزهای موجود : سایز‌های 28-26 تا 34-32
  • سایز بسته‌بندی : بسته 50 کیلوگرمی و غیره
  •  

 

نتیجه‌ای پیدا نشد.
پستـه کله قوچی
پسته ممتاز
keyboard_arrow_up